Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupujemy minecraft

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jak wiadomo, MineCraft jeszcze nie został wydany, przewidywana data premiery gry jest ustalona na 11 Listopada 2011 r.

Lecz możemy kupić klucz do gry MineCraft Beta, gdy wyjdzie finalna wersja gry MineCraft otrzymamy ją, a to na prawdę okazja, gdyż po premierze gra będzie kosztować dużo więcej.

1. Wchodzimy na stronę

www.allegro.pl

1mpc.png

2. Następnie w okienku szukaj wpisujemy minecraft.

3. Pokaże nam się ogromna lista sprzedawców gift-codów, polecam kupować od automatów (szybciej otrzymamy kod). Polecam kupować od osób, które mają dobre komentarze, i które mają dużo osób które kupiły gift-code od tej osoby.

kopia1mpc.png

4. Po otrzymaniu gift code wchodzimy na stronę

www.minecraft.net

i tworzymy konto.

kopia21mpc.png

6. Następnie wchodzimy na

http://www.minecraft.net/redeem.jsp

i wklejamy tam nasz kod który kupiliśmy wcześniej i klikamy Reedem Code.

kopia31mpc.png

7. Gotowe! Teraz możemy włączyć minecrafta, wpisać swój login i hasło i grać. :)

Jak zmienić skin postaci ? (wygląd)

1. Wchodzimy na stronę

http://minecraft-skins.com/

.

1mpc.png

2. Wybieramy interesujący nas skin (w naszym przypadku będzie to Smoke z Mortal Kombat) i klikamy ,,Click Here To Automatically Aply Skin To Your Character"

kopia1mpc.png

3. Pokaże nam się strona w której musimy zaznaczyć że chcemy zmienić skin (Yes, switch skin).

kopia31mpc.png

4. Gotowe, mamy nowy skin który widzą wszyscy :).

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie każde, zresztą napisałem. Polecam kupować od osób, które mają dobre komentarze, i które mają dużo osób które kupiły gift-code od tej osoby.

Opublikowano

2. Na allegro lepiej nie kupować bo są tam gift cody z kradzieży

Weźcie się kurwa ogarnijcie z tymi kradzieżami, ktoś puścił plotkę że niby banują, że kradną jakies konta bankowe (wtf) itp. i już się afera zrobiła, a nie słyszałem, żeby chociaż 1 osoba dostała bana za nielegalny gift kod!

Ja kupiłem za 35 zł od mało popularnego sprzedawcy i co? Gram już miesiąc =D

Allegro jest w 1oo% bezpieczne, jak Was w jajo zrobią, to piszecie gdzie trzeba i sprzedawca będzie miał problema.

Tyle ode mnie, nie bójcie się kupować giftów, naprawdę.

@Down

Chuja tam .. Jak będą pisali, że nie zablokują, to ma tak być, w przeciwnym wypadku liścik do allegro i oni się już oszustami rozprawią jak należy. ^^

Kupowac i nie bać się!!

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Weteran
Opublikowano

@Up

Nie mówi się o kontach bankowych pff. Chodzi o kradzione gift cody. Był poradnik o zakupie na kontagier.pl, ale na allegro jeszcze nie było. Według mnie może zostać :P

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Nie polecam tego sposobu. Może i są dobre komentarze, ale konto mogą ukraść po czasie. Zamknąłbym, ale stwierdziłem,k że takiego czegoś niebyło. Moim zdaniem punkty 1-3 są zbędne.

wilk.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@nobskiller

przeczytales to co napisales? czyli jak kupie z np. kontagier to mi nie ukradna? kupujac z kontagier masz wieksza szanse , ze ci ukradna kato , bo ten serwis jest strasznie popularny i kiedy znajdzie sie jakis hakier , bedzie mial konta wszystkich osob , ktorzy kupili minecrafta z tej strony. raz podobno byla taka afera

Opublikowano

Jesteś pojebanyyyy mówię ci....po co ten temat?? Ja pierdole kto pragnie minecrafta to kupi na kontagier.pl albo allegro..straci ma pecha...ja osobiście kupywałem na minecraft.net....0 czekania..na kontagier musisz czekać + Nawet jeśli bym chciał z kontagier..to nei było a jak kupiłem na minecraft.net to nagle się pojawiło xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

@Up

Nie mówi się o kontach bankowych pff. Chodzi o kradzione gift cody. Był poradnik o zakupie na kontagier.pl, ale na allegro jeszcze nie było. Według mnie może zostać :P

Jak kradzione gift cody? ;o wpada uzbrojony gościu i kradnie Ci z maila giftcoda? Sam nie wiesz, a się odzywasz. Tanie giftcody są kupowane z kradzionych kart kredytowych, kont bankowych, paypal i tym podobnych. Jeśli właściciel zgłosi kradzież to o ile zwrócą mu pieniądze, to konta z tych gift codów zostaną zablokowane. W sumie od początku mi się to wszystko dziwne wydaje, na allegro za 45, oficjalnie za 60. Kto na tym zarabia? Na stronie żadnego info nie ma o autoryzowanych pośrednikach, ani o tańszych cenach w przypadku kupna hurtem czy coś w tym stylu. Czyli gościu kupuje sobie giftcoda za 60zł i sprzedaje wam za 45. Sami dobroczyńcy na tym allegro.

Jeśli nie mam racji, to wytłumaczcie mi, skąd tyle ludzi na allegro posiada kody które dostają w cenie ~40zł za sztukę? Rozumiem, konta używane, komuś się znudziło, ale nieużywane giftcode?

Opublikowano

Jesteś pojebanyyyy mówię ci....po co ten temat?? Ja pierdole kto pragnie minecrafta to kupi na kontagier.pl albo allegro..straci ma pecha...ja osobiście kupywałem na minecraft.net....0 czekania..na kontagier musisz czekać + Nawet jeśli bym chciał z kontagier..to nei było a jak kupiłem na minecraft.net to nagle się pojawiło xD

A ty shadow debilu po co tak refreshujesz??? ..Temat do spalenia jak dla mnie...

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

@_shadowlord

zaczynasz robic coraz bezsensowniejsze poradniki i prubujesz zdobyc + za wszelka cene. odpusc sobie jezeli byly juz takie poradniki , albo ich tresc jest zupelnie bezsensowna i kazdy ja zna <_<

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wg. mnie najlepiej i najbezpieczniej z minecraft.net , sam będę z tej strony kupował we wtorek. Wole zapłacić kilkanaście złotych więcej niż zapłacić 30 zł i mieć konto przez miesiąc.

Opublikowano

Było, ale nikt głupi nie jest - na allegro chyba każdy zajrzy. I w ogóle kto powiedział, że z allegro są fałszywe? To się kupuje od sprawdzonego typa, ja kupiłem od craftsite i mam te konto cały czas + gwarancja jakby co. Niepotrzebny poradnik.

Opublikowano

Też skomentuje niby " kradzione kody" nie wiem o co wam z tym chodzi gdzieś też o tym słyszałem, lecz tak jak ktoś tam wyżej napisał

to nie jest nasz problem tylko sprzedającego, dostaniemy bana = idziemy z tym do sprzedawcy ale nie rozumiem jak można dostać bana na minecrafta... ?

Z tego co wiem można dostać na jakimś serwerze ale na całego minecrafta to chyba nieee.

I dodam jeszcze coś a zakupach na allegro, ja kupiłem z miesiąc temu może więcej w okazji za poniżej 30zł i nadal mam

i preferuje czytanie wszystkiego co piszę na aukcji, drobnym nie drobnym druczkiem WSZYSTKO bo jedno słowo przeoczymy i nas zrobią w uja.

I kupować najlepiej od sprzedawców którzy sumę komentarzy mają ponad 95% gdy już jest mniej to mogą być już

tam jakieś niezgodności, niedociągnięcia a większość nie wstawia mu negatywa bo boi się że sprzedawca się odwdzięczy to już dają spokój.

1329228482-U118767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...